Det finns fortfarande några
inlägg med semesterdokumentation kvar
men så länge det är augusti får det bli sommarinlägg tänker jag.
Idag bjuds det på sommardukning/middag
på Skogssäter restaurang från sista helgen på semestern.
Moules frittes kan man ju äta året om men de smakar
allra bäst när solen skiner och det är varmt ute.
Vi har ätit åtskilliga genom åren ......
både hemma och på restauranger i Sverige
och för att inte tala om klassiska i Normandie och Nice i Frankrike
och på atlantkusten i Belgien.
Den senaste var en asiatisk variant
kokade i kokosgrädde i Borgholm på Öland vår första semesterhelg.
M a o slutade vi semestern som vi inledde den,
ja i a f i matväg.
Ha en fin helg.
Det ska vi ha.
Uppdate:
Eller inte då inlägget var förprogrammerat
och det har hänt en del sen det skrevs.
Fin blir den säkert men inte som planerad……
hälsan kan man inte styra över.
Kram B
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar