onsdag 1 februari 2023

Söndagens första upplevelse


Det finns hotellfrukostar och det finns hotellfrukostar extra allt.
 Bank hotells var helt klart den senare varianten.
Att få en omelett tillagad medan man väntar, amerikanska pannkakor 
färskpressad juice och våfflor har ju de flesta lite bättre hotell
men frukosten på restaurang Bonnies på Bank var en helt annan klass
med vita dubbla dukar som byttes mellan varje gäst,
kaffe i alla möjliga varianter som serverades vid bordet,
 linneservetter och förutom allt förstklassigt som fanns att välja på
där man plockade själv 
var det bara att beställa sig igenom menyn med 
alltifrån eggbenedict till belgiska våfflor med blåbär och smetana. 


För att inte tala om alla olika sorters färskpressade juicer,
(ja i plural för här var det inte bara apelsin)
smoothies ,bubbel, tryffelsalami, vispat smör och allt man kan tänka sig.....
snyggt upplagt och hela tiden påfyllt.
Bara en sån sak som att den klyftade blodapelsinen serverades i silverskålar
och att ananasen var skuren som  i Thailand dvs i bitar direkt i skalet.



Och var man sugen på bubbel så fanns det svenskt sparkling.....
såklart.
Inget slabbande här inte,
bara att ta med sig ett glas till bordet så serverades det där.



Bor man inte på hotellet går det bra att boka bord ändå.
För en femhundring per person kan man äta och dricka
hur mycket man vill.
Och jag lovar att man vill ....
inte minst för det där med att äta med ögonen. 


Proppmätta checkade vi ut och fortsatte mot söndagen första
kulturupplevelse.
Mer om det kommer.

Ha det bäst.

Kram B 

 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin