torsdag 18 november 2021

Från Meday till Weday

När det är helg mitt i veckan, mörkt, höst och brasan är tänd vad passar då inte bättre än att öppna sista julklappen? 

Japp det var precis det vi gjorde igår .......champagne framför brasan med julmarknadsshopping från Tjolöholm som tilltugg.

En bättre onsdagskväll m a o.

Om det står en likadan julklapp på önskelistan till Tomten i år med?

Svar JAAAA :-)

Dagen till ära lyckades en nyfrillad Moi med tio centimer (!!!) kortare hår övertala mannen att brasan denna kväll var kakelugnen och inte bastun!


Från gårdagskvällens helg mitt i veckan till dagens Weday.

Weday är detsamma som en blank ledig dag tillsammans om nån nu mot förmodan har missat det.

Weday är en bättre variant på Meday, det som vi fick som uppmuntran på jobbet efter ett utmanande covidår med snabba beslut, förändringar och utmaningar. Meday var en extra ledig dag med betalning som uttryckligen skulle användas för Me och det är det vi nu har anammat men ändrat på till We:-) 

Det enda som står på agendan idag är att resten av julbelysningarna utomhus ska upp plus diverse småfix sen får vi helt enkelt se vad som händer.




Idag är det artonde november ....... ett datum som egentligen inte borde finnas i almackan för just idag för tjugotvå år sedan inträffade det som inte får hända.

Det ofattbara.........helt utan förvarning och alldeles för tidigt.

Nu fungerar det ju inte riktigt så att att man bara kan stryka ett datum för att få tillbaka sin mamma utan det gäller istället att fokusera ännu mer på vad som är viktigt i livet vilket vi verkligen alltid försökt att göra ......både före artonde november 1999 och efter.

Ta hand om er.


Kram B  


 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin