Fredag och här väntar helgjobb till måndag kväll ......
då ställs mailen äntligen på hänvisning och vi tar julledigt några dagar.
Idag ska ni få se del två idag från förra helgens hotellweekend.
Kanske kan menyn vara ett helgmiddagstips vem vet.
När vi checkat in och bytt om till middagen väntade en drink i baren.......
traditionsenligt helgen före jul så måste det bli en Moscow Mule så det var det som beställdes.
Vi hade bokat bord för två och det var helt hundra covidsäkert på restaurangen
då hela hotellweekenden var hemma:-)
Till förrätt serverades en grönkålspaj med rostade nötter och picklad rödlök
och till det ett glas rött som sommelieren rekommenderade från hotellets vinkällare.
Huvudrätten var kockens val ....... viltsvinsminiburgare med sötpotatispommes och tryffelmajjo
och en annan vinrekommendation.
Det gäller att hitta på saker för att förgylla livet när det är som det är
och återigen kan man inte åka bort på hotellweekend eller gå på julmarknad
får man helt enkelt ställa till med det hemma!
Jodå visst serverades det efterrätt med vad det var kommer i del tre.
Ha en trevlig helg.
Kram B
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar