Häng med på vår mittiveckanweekend del två vetja.
Här kommer några tips och ett gäng bilder.
Allt behöver inte vara så planerat jämt,
det spontana brukar oftast bli bäst.......
bara man har nån form av plan på vad man vill göra brukar resten lösa sig.
Planen denna gång var att förgylla januari med en mittiveckanweeekend,
upplevelser och lite god mat.
Vi fick både rum, bokat bord på restaurangen på Hasselbacken och biljetter till Cirkus
mycket tack vare att det som sagt var mittiveckan.
Pernillas show Happy Ending är i stort sett slutsåld
i a f alla de datum vi kollade på längre fram.
Men så här en torsdag några föreställningar efter premiären var
det typ sju biljetter kvar när mannen spontanbokade förra helgen.
Efter incheck och ombyte på rummet var det dags att gå ner till till vårt bokade bord
via en sväng i loungen/baren.
Valet av restaurang stod mellan Hasselbacken, Cirkus och nån mer på Djurgården
men eftersom vi bott här ett par gånger förut och vet att maten är bra så var valet lätt.
Vad man äter till förrätt på Hasselbacken?
Hasselbackspotatis med fyra olika toppings såklart.
Både det och huvudrätten i form av torskrygg var utsökt,
men förrätten toppade helt klart.
Efter middagen var det bara att gå över till Cirkus
som ligger sisådär femton steg från hotellentren.
Förväntningarna var höga efter de andra två succéerna
och recensionerna av denna men tyvärr får jag lov att säga att den inte riktigt höll.
Bitvis satt den men inte alls fullt ut som vi hade hoppats på....
men men det är alltid kul att gå på föreställning ändå.
Vad som däremot satt var vitaminkicken i form av tre olika sorters
färskpressad juice till frukost.
Det finns hotellfrukostar och hotellfrukostar ......
Hasselbackens tillhör de bättre och då har vi ändå avverkat
måååååånga bra i Sverige och runt om i världen.
Vad det gäller frukost så ligger än så länge faktiskt ett annat Stockholmshotell i absolut topp
nämligen Bank hotell.
Ja inte bara frukosten utan helhetsupplevelsen på Bank är värd att nämnas
som en av de absolut bättre.
Frukosten på Bank både beställer du via meny och blir serverad vid bordet
samtidigt som du hämtar allt man kan tänka sig från buffen
i restaurang Bonnie.
Deras eggbenedict håller världsklass.
Från hotellfrukost och utcheck, trettio mil i bil,
direkt till en intensiv jobbhelg och vips är det mittiveckan igen.
Ha det bäst.
Kram B
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar