lördag 30 december 2023

Pinsa dan före dan



Så var vi framme vid dan före dan d v s årets näst sista dag
 och vad passar då inte bättre än en pinsa.
Denna åt vi en annan dan före dan 
nämligen den 23 men varför inte en repris i kväll med.

Bred cremfraiche blandat med Cantadou  på en pinsabotten.
klicka över mozarella och avsluta med ett lager av
riven pecorino, parmesan eller likande ost.
In i ugnen i 6-8 minuter.
Toppa med burrata, löjrom/stenbitsrom, ruccola, gräslök, rödlök 
och ytterligare riven parmesan.
Mums! 


Innan det blir tal om mat idag ska dan före årets sista dag 
 tillbringas med en av mina absoluta favoriter
nämligen på utflykt med min MiniMe.
Vart det bär av?
Häng med på instagram....
det kan tänkas bli en uppdatering live där. 


 
Ha de fint.

Kram B 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin