Hej från vårt trettiofemårsfirande som gick av stapeln på restaurang Skogssäter
i fredags.
När mannen ska bestämma extra god helgmat......
är det inte alls svårt att lista ut vad det blir.
Antingen dubbelmarinerad oxfile eller moules frites.
Eftersom det inte var så länge sedan vi firade något annat med oxfile
så valde han dagen till ära musslor.
Med aioli och kokta efter klassiskt recept i vin, grädde, vitlök och persilja så
är även kocken helt klart benägen att hålla med honom att det Ä R en favorit.
Att det sen är världens lättaste och snabbaste festrätt att laga är ytterligare ett plus.
Fritösen kom fram så med frasiga strips till
njöt vi av en god middag, varandra
och skålade för trettiofem lyckliga innehållsrika år tillsammans.
Redan onsdag och här väntar strax veckans kvällsjobb.
Å vips är det väl helg igen!
Kram B
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar