Grilla ute och äta inne.
Än så länge är det det som gäller
men med en somrig dukning i ljusterapirummet,
golvvärmen på och ett par glassektioner ifråndragna
så känns det nästan som ute ändå.
Grilla ute kan man ju göra året om
men den där första riktiga premiären infinner sig bara
med rätt väder och rätt tillbehör.
Härmed är den nu avklarad.
En bättre söndagsmiddag i kvällssolen ......
en stod för dukningen och en för "maten".
Kött, halloumi sötpotatispommes , guaccemole och sallad
det var det som mästerkocken serverade som årets första riktiga grillning.
Mums .
'
Hon som stod för dukningen valde
en somrigt klassiskt med Newport, Mateus och Rörstrand,
Lagerhouse åsså en släng av Ernst.
En väl genomtänkt blandning......
eller mer stundens ingivelse :-)
Ja som ni vet så kräver årets första grillning ett glas rött .........
ja vadå är det söndag och premiär så är det:-)
Å har man dessutom som vi sovmorgon en måndag
kan man ta två.
Vinet var kockens val .......
ytterligare en bra Fransos från vinprenumerationen.
Ja på tal om den så hade han beställt en extra låda som anlände
hem till dörren igår kväll.
En vårens blandning.
I den var en spännande historia som ni ska få se till helgen.
Brödet till maten är tortillabröd
som grillades ett par minuter i ugn med tre sorters ost och flingsalt.
Tips när du får bröd över från tacos.
Ha en härlig Lillelördag.
Kram B
2 kommentarer:
Det är alltid en fröjd att läsa din blogg!
Du skriver fantastiskt, har så fina bilder, dukar snyggt och maten ser alltid så god ut!
Ja du hör ju..Lovorden haglar..fniss
Ha det så bra! Kram Annika
Tack snälla ❤️ Stor kram och trevlig helg Bittan
Skicka en kommentar