onsdag 20 februari 2019

Februaris oplanerade överraskning och ett rökigt tips ......




Vet ni va ?!
Det där med att vi inte lyckades få till någon ledig vardag tillsammans 
i februari får jag härmed dementera.
Helt oplanerat löste det sig igår på allra bästa sätt ......
nämligen med en onsdag som idag:-)
Hastigt och lustigt får vi fira ytterligare en tidtillsammansdag denna månad .
Inte mej emot och det där oplanerade brukar alltid bli bäst ,
 det satsar vi på idag med .
Vilken lyx med både i lördags och nu en vardag 
det var ju en vardag som var tanken från början .
Vad vi ska hitta idag skiljer sig en hel del från januaris dag....
inte bara en hel del utan mer rätt så väldigt mycket :-)


Under tiden vi är på ........ja vart ska ni såklart få se sen 
 tänkte jag istället passa på
 att bjuda på det där restaurangtipset från vår weekend .




Here we go .......
till mitt i Gamla stan.



Gillar ni whiskey i allmänhet och rökig sådan i synnerhet 
då har ni definitivt koll på Ardbeg.
Nu är jag ju ingen större fantast men har man en man, son och svärson som är det 
så vet jag såklart vad det är .......
att den är rökig det är bara förnamnet .......
en sån där som det borde vara lag på att bara få öppnas utomhus.

Bra där när man har en raijselajter som har koll på riktigt bra och annorlunda 
restauranger i huvudstaden ,
som ni ser på bilderna var lördagskvällens restaurangval just Ardbeg .
Den kvalificerar definitivt in på listan över riktigt bra och annorlunda restauranger.........
   han fick godkänt denna gången med :-) 



Snyggaste "inkastaren" , god mat , finfin service 
och som synes fanns det liiiite i dryckesväg att välja på,
om man nu gillar whisky vill säga  ......



........ och O M man nu gör det så väljer man en dramm på fat,
om man nu inte gör det fanns det såklart annat med tack o lov .



Här finns olika menyer att välja på ,
jag valde en Norrlands: 

Renrostbiff
Kallskuren, med en bärkompott på hallon, blåbär och havtorn. Serveras med friterade jordärtskockschips.
 Reninnanlår
Grillad, serveras med krämig whiskysås, bärkompott, sockerärtor och potatisbakelse.
Chokladtryffel
Kakaorullad mörk tryffel på Ocumarechoklad, med smak av apelsin och cointreau.

Om man inte vill ha en meny är det bara att plocka ihop förrätt, varmrätt och efterrätt .
Det finns alltifrån kött , fisk , vilt till vegetariskt.





Ardbeg har ett väl genomtänkt koncept och som synes matchar personalen väl:-)
Servicen kan man inte klaga på den heller 
den var riktig bra den med .



Kolla HÄR om ni vill läsa mer eller boka bord .
Å bäst att förtydliga .....
detta är inte det minsta sponsrat utan bara ett tips .


Ha en härlig Lillelördag 
det ska vi ha :-)

Kram B



Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin