Dagens grilltips från i fredags kväll ........
Beercanburger på högrevsfärs .
En riktig grillhöjdare och tio poängare.
Gjorde lite mindre storlek denna gång så egentligen var det inga
beercan utan mer minicanburgers eftersom
ingen ölburk användes för att göra hålet
för fyllningen .
Som vanligt har jag ju svårt att följa recept .......
denna gång blev fyllningen en ny variant ,
en blandning av cantadou , tomater,
rödlök, vitlök , barbequesås och diverse kryddor
serverade utan bröd med sallad, klyftpotatis
och homemade hamburgerdressing .
Så gottigottgott :-)
Kanske inte de allra vackraste haha .......
men som sagt sååååååå goda.
Allt smakar ju dessutom så himla mycket bättre ute och
med vetskapen om att vi har tre hela lediga veckor
tillsammans framför oss
typ ännu bättre :-)
Till hela härligheten drack vi dagen till ära en Le Poiane Valpolicella Ripasso .......
ett riktigt mmmm vin det med.
Finns tyvärr inte på Systemet då det är ett
från vinprenumerationen.
men vilken Valpolicella som helst brukar ju för det
allra mesta vara ett säkert kort.
Ha en go söndag ,
här blir det b l a ett minimöbelprojekt som jag kom på igår .
Kram B
2 kommentarer:
Halloj Bittan!
Så gott det ser ut som alltid när du "slänger" ihop något ätbart :O)
Här åt vi grillspett med tillbehör innan Kevin skulle iväg och jobba.
Vi hade tur med vädret för sedan kom regnet hihi. Njut av semestern!!
Kram Arja
Grillspett blev det här idag :-) Såg att ni hade varit i Gränna , vi har ju så nära att vi åker
inte mitt under värsta turistsäsong däremot har vi i flera år tänkt åka på allsången nån söndagskväll men
nu är det väl slut så det blev visst inte i år heller . Mysigt är det där oavsett när . Ha de så bra . Kram kram
Skicka en kommentar