Hej hej !
Lika bra att dokumentera klart Nyårsafton så här kommer del två d v s huvudrätten,
den som serverades på en annan restaurang än förrätten nämligen i matsalen.
Kocken hade plan att servera fisk men blev nerröstad ......
oxfile och inget annat ska det va!
Efter en dubbelmarinerad file , duchessemos med västerbottenost, tryffelbea,
sparris , blomkål och diverse garneringar på planka
var vi proppmätta så efterrätten fick vänta.
Å där ser ni kvällens dryckesval .........
om det är undertecknad som står för maten så är mannen alltid somelieren.
Nyårsvalet blev en italienaren som passade perfekt till.
Hatten är på !
Lika kul det är att gå allin både till ju och nyår
lika skönt är det nu när allt är bortlockat och "rent".
Bye bye jul/nyårsdekorationer och hej vinter.
Det "enda" som är kvar ett tag till är alla utebelysningar .........
de ingår i kategorin vinter efter den först januari.
Hur gör du?
Team plocka bort på nyårsdagen eller "till påska" ?
Att nyår 2020 inföll på en torsdag innebar att det blev ytterligare två lediga dagar
vilket inte är dumt alls.
Välbehövlig ledighet är bara förnamnet men
hur lediga de är kan väl diskuteras ........
somelieren har målat och jag har fixat bokföring och precis hyrt ut parkeringsplats i stan men
allt det där görs hemma så det räknas inte till jobb :-)
Ha en trevlig helg.
Kram B
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar