fredag 22 maj 2020

Kristi knallblåhimmel......




Å där var Kristiknallblåhimmelfärdshelgen till ända för min del ........
det går fort när man har roligt.

Alldeles för fort.

Ytterligare två dagar med sommarvärme knallblå himmel och sol.

Tack för det.

Så alldeles perfekt tajmat när vi både firade bröllopsdag och startade igång
operation större trädgårdsprojekt med grävmaskin.
Japp nu är det uppgrävt och wow vilken skillnad det blev.
Nu väntar vi bara på ett lass med jord och en himla massa sten.
Ni ska såklart få hänga med från början men det får bli en annan dag. 




Idag ska ni istället få tips på ett oväntat tillbehör till grillat.

Bakad spetskål.

Mums den bara smälte i munnen och kommer definitivt att
bli sommarens favorit.

Gör så här :

Dela en spetskål i åtta delar.
Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt.
Ringla över citronolivolja, pressad citron,
flingsalt och svartpeppar.
Avsluta med hyvlat smör.
Baka i 200 gr i ca 40 min.
Servera med riven parmesan , grillad halloumi, tryffelmajjo och vadsomhelst
från grillen ...........kött, kyckling  eller korv.
Vi hade tjocka Stensåkrakorvar.

Såååååååå gott .

Åsså en somrig blå dukning det är viktigt det.
En salig blandning av Gerbera, Mateus, Rörstrands, Zara Home och Newport.
Plus en stor bukett hägg och blommande äppelträd.












Trevlig helg.

Kram B 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin