Ni har väl säkert redan sett ......
men eftersom jag brukar ha som tradition att
lägga upp årets Blossa när smaken har släppts
så kommer den i år med.
Förra årets smak var Limoncello med inspiration från Italien och
den passade bra att blanda med prosecco,
i år är det smaker från Hawaii och tydligen
funkar även denna med bubbel.
Hur sötsliskig den är med passionsfrukt , hibiskus, kokos och kaffe
plus glöggsmak på det kan väl diskuteras
men en provsmak lär det absolut bli.
Både med och utan bubbel.
Såhär skriver pressansvarig om den :
Blossa 19 Aloha ger passionsfrukt en tropisk sötma
och som balanseras av hibiskusblommans fruktiga syra.
De lätta tonerna av kaffe och kokos smälter nästintill samman
och ger glöggen en spännande twist.
I sin helhet är glöggen fruktig och frisk och gifter sig väl
med Blossas traditionella glöggkryddor,
Ha en härlig höstdag.
Kram B
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar