Här kommer det .......
kvällens middagstips .
En ny favorit på Skogssäter.
Pajernas paj .
AfterChristmaspajen :
Så här svänger du ihop vår nya favorit :
Gör en pajdeg
Låt den vila i kylskåp under tiden du gör fyllningen .
Fyllning :
Riv grönkål, blanda med flingsalt och en god smakrik olivolja .
Fräs en gul lök, tillsätt vatten och en msk råsocker när den börjar bli mjuk
Hacka de chilirostade nötterna. / mandlarna som blivit över efter jul .
Förgrädda pajskalet
Fyll det med grönkål och lök
Strössla över nötmixen
Stoppa i halverad rå brysselkål
Häll över äggstanning blandat med vispad cremefraiche
Avsluta med riven ost
Grädda klart.
Servera som en rätt till afterChristmastapas,
med lax eller kyckkingfile som tillbehör eller helt enkelt bara som den är .
Må bäst.
Kram B
2 kommentarer:
Det ser jättegott ut! Det måste vi testa. Ha en fortsatt fin kväll och Gott Nytt År! Kramar //Tina
Ja gör det , den är supergod . Detsamma till dej. kram B
Skicka en kommentar