Hej hej !
Vilken vecka !
Tanken var att den skulle bli lugnare än den förra ..........
men nääää.
Gissa om det ska bli skönt att få lite " lugn o ro " på
den årliga cabutflykten med H och K i helgen :-)
Måndagen men ännu mer gårdagen går
visst till historien de med .
Ni som följer mej på Insta har ju fått en liten glimt .......
Att få Banken totalombyggd samtidigt
med sommarkaos , regn , kollegan på semester
och en verksamhet som ska flyta på precis
som vanligt är en " spännande " ekvation ....
ehhhhh NOT !
Tur att vi har himla roligt och att jag har mina tre manliga hjältar där med :-)
Två som bygger och en som mitt i allt kaos dyker upp med fika och blommor
när jag inte kunde lämna på mååååååånga timmar .
Igår röjdes det och alla möbler byttes ut .
Om vi har " några " pärmar , mappar , blanketter mm mm ?
Nää tusentals typ och allt ska hamna så att man hittar det !
Nackdelen med att jobba där är man inte kan lämna nån annan
rolig dag och framförallt
det blir sååååååå himla bra , ergonomiskt och fräscht
Lite bloggande på det så här tidigt , tidigt på morgonen .
Det är en lugnande och bra start på dagen och avkoppling det .
Både att skriva och läsa .
Lillelördag ...... ooooops redan !
Är ni sugna på nåt gott till kvällen förresten ?
Iså fall måste ni testa salladen med stort S.
Jag gjorde min variant på den där
som sen ett tag tillbaka florerar överallt .
Den med b la halloumi , blomkål och jordgubbar ,
ni har säkert redan sett och testat om ni som jag läser en hel del bloggar.
Såååååå god att den kommer att bli i ny sommarfavorit
eftersom den passar lika bra till både kött , fisk och kyckling .
Vi hade grillat kött till i helgen och smakerna gifte sig verkligen.
Baguett doppad i en mix av tryffelolja
och olivoljeprovningsoljan från Rhodos
åsså flingsalt är inte dumt det heller .
Mmmmmm .
Det där med att byta ut och ändra lite
är mer regel än undantag här ,
japp så blev det denna gången med
eftersom jag som vanligt svårt att följa recept .
Sommarsallad ala Skogssäter:
Fräs blomkål , solroskärnor och halloumi i citronolivolja .
Blanda cocktailtomater, babyspenat , rödlök och färsk sparris på ett stort fat
Strössla över det frästa och ringla lite citronolivolja över alltihop .
Jag skippade jordgubbarna då de som fanns kvar på Ica inte var speciellt roliga......
och våra egna lyser totalt med sin frånvaro i år .
som inte fått speciellt mycket kärlek i år om man säger som så .
Rättare sagt ingen alls .
Dukningen ute i helgen blev sådär riktigt somrig
och som vanligt en mix av nytt o gammalt, dyrt och billigt .
Fyndade en blommig duk från Hemtex så den fick bli inspirationen
till resten .
Guldbestick från Cervera,
hjärtform Eco , glas Ittala och Svenskt tenn , lila plastvinglas från Clas Olsson
Mateus Sand , ärvda linneservetter och gamlagamla underlägg .
Ha en bra dag , det ska jag ha .
Ooooooops vad klockan gick .......
Dax att sluta skriva och upp å hoppa,
mot en ny dag i kaoset och förhoppningsvis
äääääääntligen en ledig kväll ,
utan varken telefonsupport eller annat :-)
Kram B
2 kommentarer:
Så mycket gott och vilket vackert porslin! En fjäril på det också. Fint och inbjudande.
KRAM Anna
Tack , ja Mateus är en av storfavoriterna . Det mesta smakar bättre på det :-)
Kram B
Skicka en kommentar