torsdag 1 juli 2010

Rabarberlemonad


Rabarberlemonad har det kokats idag.


Med citroner i blir det extra gott.



Passade på att göra en sats på 
citronmeliss och fjärilslavendel 
när jag ändå var i farten.


Lite annorlunda smak som säkert
passar i sommardrinken.
Det får testas imorgon.

Kram och glöm inte att
Carpe Diem.



5 kommentarer:

Frideborg sa...

Hejsan!

Ville bara säga att jag hamnade är lite av misstag då jag sökte scrapaffär i Ljungby. Hittade ingen men dock denna underbart vackra blogg, eller blogg med otroligt vackra bilder. Jättefint allt.

MVH Marina

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Det såg gott ut. Spännande med lavendeldrink men man blir väl inte förgiftad? :-) En dag ska jag ha så mycket rabarber som man ser att folk har i sina trädgårdar då ska jag göra saft och pajer mm. Jag undrar om det kommer några människor på vårt loppis det kommer att bli 30 grader varmt. Det bli iallafall en upplevelse för jag ska sälja lite saker.
Kram Anette

Lisas och Mattias Blogg sa...

Mums! Vad gott det ser ut :)
Ja snart kommer jag det ser jag sååååååå fram emot skall bli så skoj att få träffa dig igen och få åka på lite upptäcktsfärd :)
Ta hand om dig nu min vän så syns vi snart
KRAAAAAAAAM

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad gott det låter med rabarberslemonad.Får man fråga hur du gör det?Låter så himla gott.vad spännande med lavendeldrink.Önskar dej en härlig och mysig fredag vännen.Ha det gott kramar Rita ♥

Elzie sa...

Ojdå vad du har arbetat och stått i. Ja, rabarberdricka är aldrig fel. I år har det inte blivit någon, men man kan inte hinna med allt sa latmasken!!

Är bara hemma på en tvättvända. Och gubben är och lämnar av barnbarnet som varit med oss i en vecka, så nu ska vi rå om oss själva de två veckor vi har kvar av semestern. Huga, vart tog den tiden vägen???

Hoppas du får en riktigt skön helg.
Kram Elzie

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin