fredag 19 augusti 2016

De sex enkla stegen för att bli extra fredagspoppis .......




Hej hej !

Så var det fredag och vi är hemma i höstrusket igen .
Håller som bäst på att gå igenom alla Oslobilder så
fortsättning därifrån kommer .
Nu blir det från en annan fredagkvällen.....



Ett tips om du vill bli extra poppis ......

Köp färsk lax och en burk romsås från fiskbilen .
Lägg laxen i en ugnssäker form,
krydda med Oil and vinägers blåa fiskkrydda .
Sätt in i 200 gr ugn tills innertemperaturen är 55 gr.
Servera med romsåsen och godaste sommarsalladen ever .

How to :

1. Ta fram en Mateus ostronskål
 eller ett stort fat. 
2. Bottna med babyspenat och plommontomater.
3. Lägg på skivade jordgubbar , salladslök och vattenmelonskuber.
4. Varva med stekt halloumi i citronolivolja och torrostade pinjenötter.
5. Dekorera med färsk sparris 
6. Ringla över tryffelolja varvat med valfri söt balsamico
gärna björnbär . 

Å jag loooovar du är i hamn:-)



Servera en Chardonnay från Napa V till .....
sex poäng av fem möjliga enligt Darlingen :-)




Dukningen blev den där " bortglömda " Mateusfärgen grön 
ihop med sand , guld , linneduk fyndad på Hemtex ,
gamla Lexingtonservetter och födelsedagsguldbesticken .
Inne ......ja vad trodde ni ?


Over and out .

Kram B




Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin