Hej hej !
Så var det fredag och vi är hemma i höstrusket igen .
Håller som bäst på att gå igenom alla Oslobilder så
fortsättning därifrån kommer .
Nu blir det från en annan fredagkvällen.....
Ett tips om du vill bli extra poppis ......
Köp färsk lax och en burk romsås från fiskbilen .
Lägg laxen i en ugnssäker form,
krydda med Oil and vinägers blåa fiskkrydda .
Sätt in i 200 gr ugn tills innertemperaturen är 55 gr.
Servera med romsåsen och godaste sommarsalladen ever .
How to :
1. Ta fram en Mateus ostronskål
eller ett stort fat.
2. Bottna med babyspenat och plommontomater.
3. Lägg på skivade jordgubbar , salladslök och vattenmelonskuber.
4. Varva med stekt halloumi i citronolivolja och torrostade pinjenötter.
5. Dekorera med färsk sparris
6. Ringla över tryffelolja varvat med valfri söt balsamico
gärna björnbär .
Å jag loooovar du är i hamn:-)
Servera en Chardonnay från Napa V till .....
sex poäng av fem möjliga enligt Darlingen :-)
Dukningen blev den där " bortglömda " Mateusfärgen grön
ihop med sand , guld , linneduk fyndad på Hemtex ,
gamla Lexingtonservetter och födelsedagsguldbesticken .
Inne ......ja vad trodde ni ?
Over and out .
Kram B
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar