fredag 22 maj 2009

Vägskäl



....mitt i livet händer saker som får betydelse i framtiden .
Nu står vi vid vägskälet och måste snart ta flera stora beslut. Både spännande och otäckt.

Vad händer ???
Tänk om man kunde se in i framtiden och få en liten vägledning att göra "rätt" . Jag som är en stor fan av boken Sjunde insikten inbillar mej att innan det är dags får jag en hint...vi får väl se . Har bara varit för mycket den senaste månaden men tur i oturen är att allt inträffar samtidigt . Så har det alltid varit i vårt liv. En "olycka" har aldrig kommit ensam. Om allt stämmer enligt statestiken får vi 10 bra år innan det är dags igen . Jag tror på ödet - Prinsen säger att det är slumpen. Sak samma det gäller att reda ut stormen. Nu blev det djupt....... till nåt roligare istället :

Ikväll ska vi fira stort iaf. 21 årig bröllopsdag !!!!! God middag och champagne hemma och utflykt till hemlig ort på söndag förhoppningsvis.

Först ska T äntligen hämta virke till bygget. Det tar nog lite till innan det kommer igång på allvar men då är materialet åtminstone på plats.

Prinsens Prinsessa har fått 25 000 i stipendie till att åka till Thailand och göra sin praktik och skriva sin C-uppsats nästa år :-)

Prinsessan har nytapetserad fondvägg så romantisk med stora rosor.

Man kan som T säger välja att glaset är halvtomt eller halvtfullt dvs tycka att allt är pest eller se det positiva. Halvfullt känns bättre SKÅL för livet :-)

1 kommentar:

Efter behag sa...

Hejsan

Grattis till eran bröllopsdag, va tiden går fort. Ja som du sa , ni har haft mycket att stå i . Hoppas att det vänder och solen börjar lysa.

Kramar från Ann-Louise

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin