tisdag 7 oktober 2008

Igår tog jag mirons careta till en spekkari där dom beckna en bok för några slängar.Vilken tur att jag kammade byst mä lover i libran så ava muchen slapp nascha dit o pröjsa.

Tänk vad uppväxten på bakgatorna har satt sina spår haha. Behövde inte läsa översättningen från Romani längst bak för att förstå språket i Mian Lodalens nya bok Dårens dotter.
Var och köpte den igår och sträckläste den i soffan hela eftermiddan och log igenkännande många gånger.

Har läst en stund idag med och mitt i boken ringer det på dörren och gissa vem som står utanför ?? "Charlie Lokalhyresgäst" från bakgatorna som vill betala hyran för 4 mån framåt. Hela han är som tagen ur boken. Frågan är om det faktiskt inte är han som ÄR Mian Lodalens pappa som boken handlar om.

Varje gång han dyker upp som gubben i lådan blir man lika förundrad över att sån som han faktiskt finns ( eller på pappret gör dom ju inte de;-) Hur som helst så förgyllde även han eftermiddagen med sina "rövarhistorier".

Resten av dagen har tillbringats med en telefon i örat. Två låååånga jobbsamtal. . Har fått många aha upplevelser angående jobbet under sjukskrivningen ,bara positva och faktiskt endel väldigt oväntade :-) Återigen finns det en mening med allt som sker det har jag kommit till insikt med.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin