lördag 17 mars 2018

Same same but different och bästa förrättstipset !!!



Sådär ja då har helgen firats in ordentligt ......
en fredagskväll med både champagne och löjrom :-)

Jajjjjjamännnn ....... eller var det kanske 
 same same but different ???
Kanske det kanske .....




Det där med att en bild aldrig ljuger .....
närå här gör den I N T E det bara så att ni vet .

Neverever.

Skulle faktiskt A L D R I G få för mig att arrangera eller
 fixa runt om för bilderna på bloggen ......
som det ser ut så ser det ut !!!

Det kan alla som varit här garantera .




Bilderna är inte det minsta redigerade heller .

Jodå visst skulle jag både kunna och absolut behöva göra det ibland 
men tid finns helt enkelt inte till att ladda både in dem på andra datorn 
och sen bearbeta .
Eller rättare sagt Moi prioriterar inte tid till det ,
utan väljer istället att lägga nån extra minut på att skriva och dokumentera.
Både bloggen och bilderna speglar livet 
därför fotas det oftast med mobil och sen hamnar ju picsen direkt i 
bilder på Macen utan att jag behöver göra något annat
än ev beskära .

Dagens sanning och de är som det är helt enkelt .



Däremot önskar jag att jag tog mig tid åtminstone 
ibland eller i a f då och då för
att släpa fram systemkameran även till vardagsbilderna .
Det och att photoshop var installerat på Macen
som jag bloggar ifrån i soffan  .
Önska kan man alltid och vem vet nån gång kanske 
jag tar tag i att göra önskningen till verklighet 
och ser till att tid till det prioriteras igen .

Summa summarum ........
näää ni kan vara lugna här ljuger alltså inte en bild 
å inte Moi heller ,
så bäst att dementera direkt :

1. Eftersom löjrommen var slut fick det bli stenbitsrom .

2. Istället för champagne öppnade vi en flaska cava .

3. Förrätt kan man väl i a f säga att det var även den inte följdes av varken varmrätt eller efterrätt 



Same same but different ,
men det smakade faktiskt precis lika bra ......
med rätt sällskap :-)





Godaste fredagsförrätten :

Bred cantadou med gräslökssmak på färdig pizzadeg.
Klicka över riven mozarella .
Grädda enligt anvisning på förpackningen .
Skär i bitar när den svalnat något .
Klicka över löjrom/ stenbitsrom, vispad cremefraiche och hackad rödlök.
Garnera med dill och strimlad purjolök.
Servera ett glas väl kylt champagne eller cava till .





Nu dags att ta tag i denna lördag.
Solen skiner och paviljongförödelseraset ligger där det ligger !
Ha de bäst .

Kram B

Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin