Hej hej !
Allt bra så här i slutet av första höstmånaden ?
Här är det inte så mycket att klaga på ,
eller rättare sagt kan jag nog inte komma på något alls .
Jo förresten jag somnade ifrån en spännande film igår kväll
med värmemadrassen på trean vilket
innebar lätt stekning och
nu får jag vänta ända till kvällen med att få höra hur filmen slutade.
Men annars är det bara bra.
Har ju ledig dag efter en riktig energiboosthelg .
Sämre start på veckan kan man väl ha.
Helgen ja .......
bad och mys med SmåPrinsarna , egen privatkock ,
lägenhetsvisning och kontrakt fixat med ny hyresgäst ,
lite snickrat både hemma och borta,
blev av med en släpkärra ved så nu är vedlagret bakom planket lite mer hanterbart ,
f d lilla kontoret är klart och en massa annat uppe med .
Så var en " blank "helg till ända .
Makeovern kommer när det sista är på plats och jag har fotat.
Typ i morgon förhoppningvis.
Helgen gav inte bara energi ,
den var lyxigare värre .
Ibland har man tur .
Strax innan jag skulle sätta igång med
middagen i lördags dök det upp en privat kock
visserligen inbjuden till middag men planen var inte att
hon även skulle laga den .
Bara så där klev hon in i köket , ställde sig vid spisen
och körde igång min fina Prinsessa .
Under tiden tände Moi femtioelva ljus, dukade
och tjatade på Darlingen att han skulle sluta med sin " avkoppling "
Skogssäters alldeles egna Privata kocks middag
får bli dagens tips .
Privatkockens Paprika kyckling med färsk pasta .
Passar lika bra som festmat en lördagskväll som
en vardagsmiddag såhär i början av veckan .
När Darlingen väl slutade att " koppla av " fick han i uppgift
att hitta ett passande vin .
Det blev ett rött La Duna .
Helt okej till men ingen riktig tiopoängssensation ,
hade nog smakat minst lika bra med ett iskallt vitt
och de andra La Duna sparar vi till någon annan rätt.
Undrar om det verkligen stod att det passade till pasta
och kyckling eller om han bara ville ha rött ? !
Tror nog mer på det sistnämnda .
Paprikakyckling med färsk pasta .
Mums .
How to :
Fräs kycklingfile och röd paprika tillsammans med bacon .
Häll i en burk paprika/chili cremefraiche och en burk vanlig.
Låt koka ihop och späd ev med matlagningsgrädde eller mjölk om det blir
för krämigt .
Serveras med färsk pasta och en god sallad .
Det var Prinsessfamiljens recept,
Prinsfamiljen gör den också men varierar den med fläskfile
och potatisklyftor till.
Inte dumt det heller.
Ha en bra dag mina vänner .
Här startar veckan som sagt precis som vanligt med ledig dag .
Varje måndag är jag lika tacksam över att
två helger av tre blir långledigt och en förlängning av helgen .
Att sen jobba från fredag till söndag kväll den tredje får man ta
när man vet att måndagen är ledig .
Förhoppningsvis kommer det att ligga kvar denna schemaperiod ut
d v s till aug nästa år
om inget oförutsett inträffar vill säga.
Hoppas ni också njuter måndag ledig eller på jobbet .
Kram B
6 kommentarer:
Jag har sett läst och beundrar Er i allt o.alla !
Hälsn . B.......
Tack för vackra bilder- blir nyfiken på matbordet. Var kommer det ifrån?
Therese
Hej Therese !
Det har Darlingen byggt kram B
Hej min bästa B , å välkommen till bloggen med !
Oj då tack tack :-) Kram B
Hej igen . men va gullig hon är in prinsessa. fick inte hennes prins va me =) Nä förstår han va borta skojar bara.
skönt att man kan träffas och mysa gud så härligt o maten såg jätte god ut
kram på dej
Jodå hennes Prins får såklart va med . Kram B
Skicka en kommentar